Skip to main content
Advies op maat

Advies op maat

Wij geven u graag advies over alle uiteenlopende IT vragen / problemen bij u thuis of op de zaak.

Koopt u een andere pc of laptop bij ons, dan komen we die graag bij u thuis of op de zaak aansluiten, we sluiten de printer aan, zorgen dat hij op internet komt, uw verzoeken installeren wij en als we klaar zijn nemen wij de verpakkingsmaterialen en uw oude apparatuur mee retour zodat u opgeruimd en gelijk kan werken achter uw nieuwe computer.

Heeft u in huis problemen met internet bereik op zolder of in de tuin of waar dan ook, dan komen wij graag vrijblijvend bij u thuis langs en bespreken wij de problemen. Wij komen dan met een vrijblijvende offerte.

Dit doen wij uiteraard ook voor beveiligingscamera's of meer stopcontacten in uw meterkast of in uw tuinhuisje,  een deurbel met camera kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag en voeren ook graag de werkzaamheden uit. Wij zijn gecertificeerd dus als u ons inschakeld weet u dat we werken op de juiste en veilige manier.

Kortom, heeft u IT vraagstukken bel ons voor een afspraak aan huis of kom gewoon langs op ons servicecenter.

Wij zien of horen u graag 

Kom langs zonder afspraak

Onze deskundige medewerkers staan klaar.

Boezemweg 6A 2641KH Pijnacker 015 369 7799

Uitgelicht

Nieuwe muismat

Muismat

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe muismat. Kom deze muismat geheel gratis ophalen bij ons op de zaak. Wij zien u graag
Wij hebben het altijd druk

Vakantieonderhoud aan uw computer

We hebben het allemaal druk en nooit tijd om de pc of laptop te missen. Nu is het misschien het juiste moment om uw laptop of pc  langs te br...