Skip to main content
WiFi aanleggen
Wifi mesh netwerk aanleggen in uw hele huis
Wifi mesh netwerk aanleggen in uw hele huis

WiFi aanleggen

Een WiFi mesh-netwerk is een systeem dat bestaat uit meerdere schotels die samenwerken om een groter en betrouwbaarder WiFi-bereik te bieden dan een traditionele router. Hier zijn enkele belangrijke punten en voordelen van een WiFi mesh-netwerk:

Voordelen van WiFi Mesh:

 1. Uitgebreid Bereik:

  • WiFi mesh-netwerken kunnen grotere huizen of gebouwen beter bestrijken, omdat de verschillende schotels samenwerken om het signaal te versterken en te verspreiden.
 2. Naadloze Overgang:

  • Je kunt je vrij bewegen in je huis of kantoor zonder dat je verbinding wegvalt of opnieuw moet verbinden. De nodes werken samen als één netwerk met één SSID (netwerknaam).
 3. Betrouwbaarheid en Snelheid:

  • Omdat meerdere nodes het signaal verspreiden, kunnen mesh-netwerken vaak een stabielere en snellere verbinding bieden, zelfs op plekken waar de signaalsterkte normaal zwak zou zijn.
 4. Schaalbaarheid:

  • Je kunt eenvoudig extra schotels toevoegen om je WiFi-bereik verder te vergroten als je merkt dat bepaalde gebieden nog steeds slecht bereik hebben.

Hoe werkt een WiFi Mesh-netwerk?

Een WiFi mesh-netwerk werkt door meerdere schotels strategisch te plaatsen in je huis of kantoor. De hoofdnode is verbonden met je modem en fungeert als de primaire router. De andere nodes worden in verschillende kamers of gebieden geplaatst om het signaal te versterken en te verspreiden.

Wij kunnen u hierbij adviseren en uitvoeren.

Wij komen vrijblijvend langs, in de regio, en bespreken wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte en kunnen deze meestal binnen 2 weken uitvoeren. Kijk eens op de pagina "gratis sitesurvey"

Kom langs zonder afspraak

Onze deskundige medewerkers staan klaar.

Boezemweg 6A 2641KH Pijnacker 015 369 7799

Uitgelicht

Wij hebben het altijd druk

Vakantieonderhoud aan uw computer

We hebben het allemaal druk en nooit tijd om de pc of laptop te missen. Nu is het misschien het juiste moment om uw laptop of pc  langs te br...
Nieuwe muismat

Muismat

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe muismat. Kom deze muismat geheel gratis ophalen bij ons op de zaak. Wij zien u graag