Skip to main content
Installatie service

Installatie service

U heeft ergens online of in de winkel een hele mooie scherpe aanbieding gezien van een nieuwe of 2e hands PC, Laptop of tablet.

Deze aanbieding was te mooi om te laten staan en u heeft hem dus gekocht.

Nu komt u thuis en heeft u geen zin, of u weet het niet, om al uw oude data over te krijgen naar uw nieuwe computer of tabet.

Geen probleem voor u, bel gewoon RoBoWeb.

Wij komen bij u thuis of op de zaak om alle data over te zetten en eventueel programma's weer opnieuw te installeren voor u.

U kunt ook gewoon met uw oude en nieuwe computer of tablet bij ons op het Service center komen. Een combinatie van op ons Service center en bij u aan huis is natuurlijk ook mogelijk.

Even voor alle duidelijkheid!!

Wij kunnen uw foto's, documenten, video's en muziek overzetten. Programma's zoals word, outlook, photoshop enz die kunnen wij natuurlijk voor u installeren maar u dient wel zelf de juiste inlogcodes en licentiegegevens te hebben. Wij kunnen normaal gesproken wel al uw wachtwoorden van de email uit uw systeem halen. Inlogcodes van facebook enz. kunnen wij ook meestal uit uw systeem halen.

Wij kunnen, als we toch bij u zijn, ook natuurlijk gelijk uw netwerk even goed onder handen nemen en goed beveiligen.

Uiteraard doen wij ook uw printer installeren, daar hebben wij geen cd voor nodig, eventueel uw backup instellen en nemen ook overige zaken mee die u graag zou willen.

Kortom wij helpen u graag.

Kom langs zonder afspraak

Onze deskundige medewerkers staan klaar.

Boezemweg 6A 2641KH Pijnacker 015 369 7799

Uitgelicht

Nieuwe muismat

Muismat

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe muismat. Kom deze muismat geheel gratis ophalen bij ons op de zaak. Wij zien u graag
Wij hebben het altijd druk

Vakantieonderhoud aan uw computer

We hebben het allemaal druk en nooit tijd om de pc of laptop te missen. Nu is het misschien het juiste moment om uw laptop of pc  langs te br...